KASTEEL VAN TERBLOCK

Verfijning en ruimte

In het hart van het Zoniënwoud, omringd door de rust van een privé-park van 30 Ha, staat het kasteel van Terblock. Door zijn adembenemende omgeving, is dit majestueuze kasteel het gedroomde kader voor tal van evenementen zoals familiebijeenkomsten, bruiloftsfeesten en zakelijke evenementen. Met onze service en vakkennis kan u van uw evenement een succesvolle gebeurtenis maken, evenwaardig aan deze uitzonderlijke locatie.

Bruiloftsfeesten

Een unieke dag vraagt een uniek kader. Het kasteel van Terblock geeft uw huwelijksfeest een uitstraling van verfijning en elegantie, zodat dit een onvergetelijke dag wordt.

Business

Met zijn talrijke, goed uitgeruste zalen, is het kasteel van Terblock de ideale locatie voor tal van bedrijfsevenementen, zoals bedrijfsfeesten, seminaries, vergaderingen, opleidingsdagen en lancering van nieuwe producten, al dan niet gevolgd door een receptie en/of diner.

PROFESSIONELE

Diensten

“Merci pour l’accueil au Château, le lieu a émerveillé tous nos invités”

Catherine Durant, 05 mars 2016

“Mon époux et moi-même tenons à vous remercier pour votre gentillesse et professionnalisme. Grâce à vous nous n’avons que des éloges pour la réception et le dîner de mariage d’Olivia et Xavier”

Florence Dubaere, 12 mars 2016

ONZE LAATSTE FOTO’S

Bruiloften & Andere evenementen